Vakmanschap in

kaleien!

Hoogwaardige kaleien voor weersbestendigheid en esthetiek

Kaleien, een ambachtelijke en tijdloze techniek, biedt talrijke voordelen die het tot een populaire keuze maken voor het afwerken van gevels. Met zijn natuurlijke uitstraling, ademend vermogen en weerbestendigheid vormen kaleien niet alleen een esthetisch aantrekkelijke optie, maar draagt het ook bij aan de duurzaamheid van een gebouw. De mogelijkheid om imperfecties te verbergen, de diverse kleuropties en het onderhoudsarme karakter maken het een veelzijdige keuze voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten

Waarom kiezen voor kaleien?

Beschermd tegen weersinvloeden

De kalkpleister vormt een beschermende laag tegen regen en andere weersinvloeden, waardoor de gevel beter bestand is tegen de elementen. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van het gebouw.

Esthetisch

Kaleien geeft een mooie, natuurlijke uitstraling aan de gevel. De kalkpleister hecht zich aan de ondergrond en laat de textuur van de onderliggende muur doorschijnen, wat resulteert in een authentieke en tijdloze uitstraling.

Onderhoudsvriendelijk

Een kaleilaag vereist over het algemeen weinig onderhoud. Het is bestand tegen algen- en mosgroei en blijft langdurig mooi, wat ook zorgt voor lagere onderhoudskosten op lange termijn.

Prijs Kaleien

Keuze van materiaal

Er zijn verschillende soorten kalei beschikbaar, variërend in prijs en kwaliteit. Hoogwaardige en specifieke soorten kalei kunnen duurder zijn dan standaardopties.

Projectomvang

De grootte van het project heeft invloed op de kosten,
maar ons team zal altijd streven naar kostenefficiënte oplossingen.

Complexiteit van de Gevel

De aard van je gevel en eventuele voorbereidende werkzaamheden kunnen invloed hebben op de prijs, maar we zorgen voor een grondige analyse om de beste aanpak te bepalen.

Regionale Arbeidskosten

Lokale arbeidskosten variëren, wat van invloed kan zijn op de totale kosten. We zullen altijd eerlijke tarieven hanteren.

Afwerkingsmateriaal

De keuze van kleur en afwerking kan de prijs beïnvloeden. Specifieke kleuren of speciale afwerkingen kunnen extra kosten met zich meebrengen.