Vakmanschap in

dakrenovatie!

Hoogwaardige dakrenovatie voor comfort en energiebesparing

Haradway, de specialist in dakrenovaties, staat garant voor hoogwaardige transformaties die verouderde daken nieuw leven inblazen. Met een bewezen staat van dienst en een toewijding aan excellentie, leiden we projecten met vakmanschap en aandacht voor detail.

Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde dakbedekking, het verbeteren van isolatie of het vernieuwen van het volledige dakontwerp, Wij zorgen voor duurzame resultaten die zowel functioneel als esthetisch voldoen aan de hoogste normen

Waarom kiezen voor dakisolatie?

Energiebesparing

De meeste warmte in huis gaat verloren via het dak. Door het dak te isoleren, behoud je meer warmte in huis en hoef je dus minder te stoken. Dit levert je direct geld op, want je energierekening daalt.

Comfort

Dakisolatie zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat. In de winter is het huis warmer en in de zomer koeler. Dit komt omdat de isolatie de warmte buiten houdt in de winter en binnen in de zomer.

Milieuvriendelijk

Dakisolatie is ook goed voor het milieu. Door minder energie te verbruiken, stoot je ook minder CO2 uit. Dit draagt bij aan een duurzamere wereld.

Prijs dakrenovatie

Keuze van isolatiemateriaal

De prijs kan variëren op basis van het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt, met verschillende opties die beschikbaar zijn voor verschillende budgetten.

Projectomvang

De grootte van het project heeft invloed op de kosten, maar ons team zal altijd streven naar kostenefficiënte oplossingen.

Type dak

De prijs van dakisolatie is verschillend voor hellende daken en platte daken. Hellende daken zijn over het algemeen goedkoper te isoleren dan platte daken.

Regionale arbeidskosten

Lokale arbeidskosten variëren, wat van invloed kan zijn op de totale kosten. We zullen altijd eerlijke tarieven hanteren.

Overige kosten

Je moet rekening houden met de kosten voor het verwijderen van het oude isolatiemateriaal, de kosten voor de afwerking van het dak en de kosten voor de btw.